Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Ε αυτό το φαγητό αρέσει σ΄όλους ανεξαιρέτως. Είναι κάτι σαν την μερίδα που παίρνουμε στο σουβλατζίδικο, αλλά στην πολύ πιο υγιεινή εκδοχή της, γιατί αν μη τι άλλο, ξέρουμε τι υλικά έχουμε χρησιμοποιήσει. Και για να λέμε και την αλήθεια, σε ποιον δεν αρέσει ένα τέτοιο
φαγητό? και για να το συνοδεύσουμε πατάτες τηγανητές όσες θέλουμε, σουβλακόπιτες ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και γιαούρτι την ποσότητα την κανονίζετε αναλόγως τα άτομα. Καταρχάς, αλατίζουμε το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με θυμάρι-πάπρικα-ρίγανη. Βάζουμε το τηγάνι μας στην φωτιά να ζεσταθεί, και όταν είναι έτοιμο βάζουμε ένα ή 2-3 μποτάκια, κοτόπουλου μέσα. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά. Είναι έτοιμο από αυτή την πλευρά, όταν ξεκολλάει από το τηγάνι. Γυρίζουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Ε αυτό το φαγητό αρέσει σ΄όλους ανεξαιρέτως. Είναι κάτι σαν την μερίδα που παίρνουμε στο σουβλατζίδικο, αλλά στην πολύ πιο υγιεινή εκδοχή της, γιατί αν μη τι άλλο, ξέρουμε τι υλικά έχουμε χρησιμοποιήσει. Και για να λέμε και την αλήθεια, σε ποιον δεν αρέσει ένα τέτοιο
φαγητό? και για να το συνοδεύσουμε πατάτες τηγανητές όσες θέλουμε, σουβλακόπιτες ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και γιαούρτι την ποσότητα την κανονίζετε αναλόγως τα άτομα. Καταρχάς, αλατίζουμε το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με θυμάρι-πάπρικα-ρίγανη. Βάζουμε το τηγάνι μας στην φωτιά να ζεσταθεί, και όταν είναι έτοιμο βάζουμε ένα ή 2-3 μποτάκια, κοτόπουλου μέσα. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά. Είναι έτοιμο από αυτή την πλευρά, όταν ξεκολλάει από το τηγάνι. Γυρίζουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr