Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Η πρώτη ανάρτηση μετά από το Πάσχα δεν μπορεί παρά να είναι γλυκό. Βλέπετε, μπορεί να γιορτάζει όλος ο κόσμος αυτές τις μέρες, αλλά κάποιοι γιορτάζουν διπλά αφού έχουν εορτάζοντες στο σπίτι τους. Κέρασμα λοιπόν το σημερινό γλυκό αφού είμαστε από αυτούς που γιορτάζουν
ανήμερα το Πάσχα διπλά. Κι επειδή όλοι παραχορταίνουμε με τα πλούσια εδέσματα της ημέρας, τα ελαφριά γλυκάκια έχουν την τιμητική τους τη μέρα του Πάσχα. Φέτος ειδικά, γιορτινή είναι όλη σχεδόν η βδομάδα της Διακαινησίμου με το Γιώργο και τη Γεωργία να γιορτάζουν σήμερα, τον Ραφαήλ και τη Ραφαέλα αύριο, την Ειρήνη και τον Εφραίμ την Πέμπτη, την Ζωή και την Πηγή την Παρασκευή, και φυσικά το Θωμά και τη Θωμαή την επόμενη Κυριακή. Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Η πρώτη ανάρτηση μετά από το Πάσχα δεν μπορεί παρά να είναι γλυκό. Βλέπετε, μπορεί να γιορτάζει όλος ο κόσμος αυτές τις μέρες, αλλά κάποιοι γιορτάζουν διπλά αφού έχουν εορτάζοντες στο σπίτι τους. Κέρασμα λοιπόν το σημερινό γλυκό αφού είμαστε από αυτούς που γιορτάζουν
ανήμερα το Πάσχα διπλά. Κι επειδή όλοι παραχορταίνουμε με τα πλούσια εδέσματα της ημέρας, τα ελαφριά γλυκάκια έχουν την τιμητική τους τη μέρα του Πάσχα. Φέτος ειδικά, γιορτινή είναι όλη σχεδόν η βδομάδα της Διακαινησίμου με το Γιώργο και τη Γεωργία να γιορτάζουν σήμερα, τον Ραφαήλ και τη Ραφαέλα αύριο, την Ειρήνη και τον Εφραίμ την Πέμπτη, την Ζωή και την Πηγή την Παρασκευή, και φυσικά το Θωμά και τη Θωμαή την επόμενη Κυριακή. Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr