Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Σας έχει τύχει να «κολλήσετε» σε μια συνταγή για κάποιο διάστημα; Ε, εμείς τον τελευταίο καιρό έχουμε κολλήσει σ’ αυτό το κέικ! Είναι ελαφρύ, σχετικά μικρό για να μη μπαγιατεύει και είναι απολαυστικό σκέτο ή με συνοδεία παγωτού. Το αραιό γλάσο πορτοκαλιού ή λεμονιού λειτουργεί σαν
ελαφρύ σιρόπι και το κάνει νωπό. Θα μου πείτε, τέτοια εποχή πορτοκάλι; Ευτυχώς η ποικιλία των καλοκαιρινών πορτοκαλιών μπορεί να μην έχει το καλύτερο ξύσμα (απ’ αυτό όμως έχω στην κατάψυξη) αλλά έχει αρκετά γλυκό και νόστιμο χυμό! Οι ποσότητες των υλικών είναι τόσες όσες να χωράνε για χτύπημα στο multi αν δεν θέλουμε να βάλουμε στη…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Σας έχει τύχει να «κολλήσετε» σε μια συνταγή για κάποιο διάστημα; Ε, εμείς τον τελευταίο καιρό έχουμε κολλήσει σ’ αυτό το κέικ! Είναι ελαφρύ, σχετικά μικρό για να μη μπαγιατεύει και είναι απολαυστικό σκέτο ή με συνοδεία παγωτού. Το αραιό γλάσο πορτοκαλιού ή λεμονιού λειτουργεί σαν
ελαφρύ σιρόπι και το κάνει νωπό. Θα μου πείτε, τέτοια εποχή πορτοκάλι; Ευτυχώς η ποικιλία των καλοκαιρινών πορτοκαλιών μπορεί να μην έχει το καλύτερο ξύσμα (απ’ αυτό όμως έχω στην κατάψυξη) αλλά έχει αρκετά γλυκό και νόστιμο χυμό! Οι ποσότητες των υλικών είναι τόσες όσες να χωράνε για χτύπημα στο multi αν δεν θέλουμε να βάλουμε στη…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr