Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Ναι λοιπόν. Πολύ καταλάβατε. Μπιφτέκια σήμερα αλλά με λαχανικά. Για όσους δεν τρώνε κρέας και όχι μόνο! Είναι τόσο νόστιμα που θ΄αρέσουν σε όλη την οικογένεια. Πάμε λοιπόν να τα φτιάξουμε, γιατί πέρα από όλα τα άλλα είναι και μια πολύ καλή επιλογή φαγητού τις ημέρες νηστείας. Εδώ είμαστε λοιπόν. Αφού βράσαμε, αφήσαμε να γίνουν χλιαρά (να μην καίνε) πατάτες και καρότα,
τα βάζουμε σε λεκάνη, προσθέτουμε τον αρακά, κρεμμύδια και άνηθο ψιλοκομμένα, , την ντομάτα μόνο την ψίχα της σε κυβάκια, αλάτι-θυμάρι-πάπρικα-ρίγανη και λάδι. Με το ιδικό εργαλείο του πουρέ πολτοποιούμε τα λαχανικά μας. Εδώ πρέπει να πούμε ότι εάν λιώσουμε πολύ τα λαχανικά, τα μπιφτέκια μας θ΄απλώσουν αλλά θα γίνουν πολύ μαλακά και νόστιμα. Αν πάλι αφήσουμε το μείγμα να<<στέκει>> λίγο δηλ. να φαίνεται η...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Ναι λοιπόν. Πολύ καταλάβατε. Μπιφτέκια σήμερα αλλά με λαχανικά. Για όσους δεν τρώνε κρέας και όχι μόνο! Είναι τόσο νόστιμα που θ΄αρέσουν σε όλη την οικογένεια. Πάμε λοιπόν να τα φτιάξουμε, γιατί πέρα από όλα τα άλλα είναι και μια πολύ καλή επιλογή φαγητού τις ημέρες νηστείας. Εδώ είμαστε λοιπόν. Αφού βράσαμε, αφήσαμε να γίνουν χλιαρά (να μην καίνε) πατάτες και καρότα,
τα βάζουμε σε λεκάνη, προσθέτουμε τον αρακά, κρεμμύδια και άνηθο ψιλοκομμένα, , την ντομάτα μόνο την ψίχα της σε κυβάκια, αλάτι-θυμάρι-πάπρικα-ρίγανη και λάδι. Με το ιδικό εργαλείο του πουρέ πολτοποιούμε τα λαχανικά μας. Εδώ πρέπει να πούμε ότι εάν λιώσουμε πολύ τα λαχανικά, τα μπιφτέκια μας θ΄απλώσουν αλλά θα γίνουν πολύ μαλακά και νόστιμα. Αν πάλι αφήσουμε το μείγμα να<<στέκει>> λίγο δηλ. να φαίνεται η...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr