Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας,τα κόβουμε σε κομματάκια. Τα σοτάρουμε με λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά ,μετά από 10 λεπτά σβήνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο βαλσάμικο ξύδι και τριμμένο τυρί. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε πολύ καλα τα υλικά
μας μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα.. Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας,τα κόβουμε σε κομματάκια. Τα σοτάρουμε με λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά ,μετά από 10 λεπτά σβήνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο βαλσάμικο ξύδι και τριμμένο τυρί. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε πολύ καλα τα υλικά
μας μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα.. Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας ρίχνοντας σιγά σιγά το αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas