Από το: Green Chef
Βάζουμε τα ρεβύθια σε μία λεκάνη με νερό από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα σπάμε σε ένα μπλέντερ η μούλτι με προσοχή να μην τα τρίψουμε τελείως και τα βράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά και τα σουρώνουμε. Κόβουμε τα κοτσάνια
από τις μελιτζάνες και τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος, χαράζουμε την ψίχα τους σταυρωτά τις βάζουμε σε μία λεκανίτσα περιχύνουμε με ¾ του φλιτζάνιου λάδι, ρίχνουμε λίγο αλάτι/πιπέρι και τις ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σους 180C για περίπου 30 λεπτά, τις αφήνουμε να κρυώσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Βάζουμε τα ρεβύθια σε μία λεκάνη με νερό από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα σπάμε σε ένα μπλέντερ η μούλτι με προσοχή να μην τα τρίψουμε τελείως και τα βράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά και τα σουρώνουμε. Κόβουμε τα κοτσάνια
από τις μελιτζάνες και τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος, χαράζουμε την ψίχα τους σταυρωτά τις βάζουμε σε μία λεκανίτσα περιχύνουμε με ¾ του φλιτζάνιου λάδι, ρίχνουμε λίγο αλάτι/πιπέρι και τις ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σους 180C για περίπου 30 λεπτά, τις αφήνουμε να κρυώσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.