Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Όσο κι αν ενδίδουμε πλέον σε άλλα είδη κρέατος για τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια μας, το χοιρινό δεν παύει να είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών. Εδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι η γαλοπούλα ή κούβα όπως την λέμε στην Κρήτη είναι μέσα στην
χριστουγεννιάτικη γαστρονομική παράδοση της Κρήτης, αλλά όχι γεμιστή. Άλλωστε οι δικές μας γαλοπούλες είναι συνήθως μεγάλες και δεν είναι κατάλληλες για φούρνο. Η χριστουγεννιάτικη όμως σούπα παραδοσιακά ήταν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Όσο κι αν ενδίδουμε πλέον σε άλλα είδη κρέατος για τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια μας, το χοιρινό δεν παύει να είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών. Εδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι η γαλοπούλα ή κούβα όπως την λέμε στην Κρήτη είναι μέσα στην
χριστουγεννιάτικη γαστρονομική παράδοση της Κρήτης, αλλά όχι γεμιστή. Άλλωστε οι δικές μας γαλοπούλες είναι συνήθως μεγάλες και δεν είναι κατάλληλες για φούρνο. Η χριστουγεννιάτικη όμως σούπα παραδοσιακά ήταν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.